фото: PixabayПозитивен ден очаква козирозите. Днес те имат шанс да започнат

...
фото: PixabayПозитивен ден очаква козирозите. Днес те имат шанс да започнат
Коментари Харесай

Козирозите да започнат нещо ново

фото: Pixabay

Позитивен ден чака козирозите. Днес те имат късмет да стартират нещо ново и да го доведат до сполучлив край: 

 

 

Овен
Каквато и тежест да лежи на раменете Ви напоследък, през днешния ден ще го усетите по какъв начин олеква. Около Вас витае жизнерадостна сила, която ще разсее всички Ваши грижи. Веднага откакто си дадете сметка, че в дадения миг може да поемате върху себе си единствено толкоз, колкото сами поискате, всевъзможни персонални паники и безпокойства ще Ви изоставен. Може да извършите опит за избор в интерес на по-малко стресови опити. Бъдете уверени в личните си сили и не се опасявайте да изпробвате нещо ново.

Телец

Днес ще Ви бъде неприятно да разговарята на някаква тематика, само че Вашия обичан човек непрестанно ще я повдига. Единственият излаз от обстановката е, да го помолите да не приказва за това, въпреки най-малко едно денонощие. Той би трябвало да Ви разбере и да се замисли за Вашето положение. Ако не го направи, ще бъде тъжно.
 

Близнаци

Днес за прощален път ще се убедите в това, че светът е стеснен. Напълно е допустимо да се обясни, че вашите някогашни обичани хора от дълго време се познават и са дружно, или че от няколко години работите в прилежащи кабинети със своята първа обич. Дали от тези условия ще извлечете изгода или не, зависи единствено от Вас...
 

Рак

Ако имате за решение въпроси, свързани с обучение, образование и пътешестване, денят е извънредно подобаващ. В информацията през днешния ден ще търсите нови, незабелязани обстоятелства и може да измислите доста забавни ходове в професионалната сфера. Денят е подобаващ и за другарство с близки и другари, както и за групови мероприятия - семинари и тренинги. В общуването ще бъдете остроумни и съобразителни. Деловите и сантиментални срещи ще преминат прелестно.
 

Лъв

Вашата буря са почивките и развлеченията и по тази причина в работата от време на време Ви е „ горчиво ”. По някаква глупава причина сте се събудили с въодушевление да се потрудите, и то да се потрудите старателно. Ще Ви е нужна всичката Ви сила, когато статусът Ви в кръга на другарство е станал към този момент с табелка „ недосегаем ”, затегнете ремъците, бъдете съществени и изпълнете това, което би трябвало, без значение защо става дума.
 

Дева

Само с помощта на рядката си въздържаност и също толкоз неповторимия самоконтрол, релативно умерено се справяте с неприятностите, които като че ли Ви засипват. Трябва да продължите придвижването напред, дори и в случай че по пътя Ви зародят загради и компликации. Днес звездите Ви ревизират за издръжливист и надеждност, и се постарайте, да докажете, че сте почтени. Ще се наложи освен да решавате личните си проблеми, само че и да подкрепяте околните си. През днешния ден ще бъдете по-внимателни слушатели и ненадминати съветници. Благодарение на своето умеене да разбирате хората и да им съчувствате, ще извършите деня по-лек и прелестен за тези, които са Ви скъпи.
 

Везни

Във всяка работа, с която ще се занимавате през това денонощие, е желателно да проявявате точност и дисциплина. Дръжте под надзор своите страсти, тъй като в противоположен случай те прекомерно мощно ще въздействат на значимите решения ( настоятелен, професионални). Денят е неподходящ за професионални и настоятелен договаряния. При решаването на финансови въпроси може да имате усложнения. При проблеми не се опитвайте да се възползвате от протекцията на родственици, или да вземете под застъпничество някого. Възможно е съмнение от страна на началството. Вечерта може да почувствате леко неразположение.
 

Скорпион

На това, по какъв начин ще се развиват събитията през днешния ден, не малко, а дори доста огромно въздействие ще окажат от дълго време отминали дни. Тъй като предишното все- отново не може да измененията, протичането на днешния ден в границите на Вашите проекти напълно няма да е допустимо.
 

Стрелец

Много подобаващ ден, с цел да си намерите ново въодушевление. Ако в любовната сфера при Вас нещата вървят извънредно безпрепятствено и нови връзки не Ви интересуват, може да завъртите обстановката към намиране на занимание. Например може да се заемете с проучване на някакъв език, да плетете макраме или да колекционирате бирени бутилки...
 

Козирог

През този ден не се увличайте в устройване на персоналния живот: все едно, няма да постигнете нищо, което да бъде кардинално ново. По-добре насочете своята сила в някакво кардинално ново русло - създаване на нещо или най-малко ремонт. А Вашата половинка обезателно ще Ви помогне в това.
 

Водолей

Риск – това е Вашето второ име на практика във всички сфери на Вашия живот. В множеството случаи това е хубаво. Само че в случай че в този миг решите да рискувате и да превърнете наскоро започнатите връзки в непрекъснати, то по-добре приятелите Ви да Ви похитят и да Ви подържат няколко дни на безвредно място. Това, което би трябвало да се случи, ще се случи при всички положения. Опитайте се, да деянията предвидливост.
 

Риби

Днес ще можете да преуспеете, с помощта на появяването на нови сътрудници и съдружници. Положението се трансформира стремително, само че Вие ще съумеете да отреагирате на всичко ставащо, да изберете само вярната тактичност и по безусловно подобаващ метод да употребявате безусловно всички откриващи се благоприятни условия.. Безпокои Ви единствено това, че ще се наложи да отвръщате с отвод на молбите на своите близки, само че това ще се изисква от събитията. Дадената сотуация не се отразява на връзките си, само че Вие сте недоволни от себе си.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР